20 Nisan 2009 Pazartesi

LINCOLN'ÜN GÖZLERİ BOZULUYOR

Galatasaraylı Lincoln'ün performansındaki gözle görülür düşüş ortada. Bunun sebebi genelde takım içinde daha çok teknik direktör Bülent Korkmazla yaşadığı sorunlar olarak gösteriliyordu. Ancak Brezilyalı futbolcunun sorununun aslında başka bir şey olduğu anlaşıldı. Lincoln'ün gözleri bozuk ve bu bozukluk her geçen gün daha da artıyor. Göz tansiyonu da olan Lincoln'ün geçtiğimiz günlerde Brezilya'ya gözünden ameliyat olmak için gittiği ancak astigmat'ın yanında yüksek derecede miyop'u da olduğu için doktorlar bu ameliyatı gerçekleştirmedi. Basın Lincoln'un izinsiz olarak Brezilya'ya gittiğini yazsa da aslında Adnan Polat'dan izin aldı ve bu sıkıntısının medya tarafından duyulmaması için çaba sarfetti. Ameliyat olamadığı için gözlük takmaya devam eden Lincoln göz tansiyonu için de sürekli göz damlası kullanıyor. Hollandalı Davids'in taktığı tipteki gözlüklerden sipariş veren Lincoln sezon sonuna kadar gözlüksüz olarak idare edecek. Önümüzdeki sezon içinse ya tıbbın daha da gelişmesini bekleyecek ya da gözlük takarak futboluna devam edecek.

8 yorum:

  1. bunu saklamak için ortaya cezalar atıldı,haberler verildi biz de birbirimize girdik yani öyle mi?
    o zaman çok kötü hersey....

    YanıtlaSil
  2. Abicim hayırlı olsun ... Başarılar ...

    YanıtlaSil
  3. Yani gözlük artık büyük problem değil ki. Lens denen bir şey var ve öyle kolay kolay da düşmez. Kendimden biliyorum kafa topuna falan da çıksan(halı saha) bir şey olmuyor. Fenerli Alex zaten lens ile oynuyor.

    Ha tabi tansiyon ile gel-gitler yaşıyorsa orası ayrı.

    YanıtlaSil
  4. hayırlı olsun öncelikle. Böyle birşey varsa çok yazık oldu Lincoln'e ve onun sevenlerine

    YanıtlaSil
  5. Blog tanıtımı için ortaya atılmış inandırıcılıktan uzak bir haber.

    Ne yani Brezilyada tıb Türkiye'den veya avrupadan daha mı ileriymişte ondan oraya gitmiş.

    YanıtlaSil
  6. Blogunuz hayırlı olsun öncelikle. Arkadaşlar hemen önyargılı davranmayın. Sayın Ali Okancı önerdiğine göre sağlam bir blog burası. Haberler ne kadar doğru onu zaman gösterir. Zaten başlıktada edindiğim istihbarat bilgileri diyor.. Bakalım zamanla herşey..

    YanıtlaSil
  7. Lincoln bakmadan pas atabilecek yetenekte bir oyuncu olduğu için sorun olacağını sanmıyorum, asıl onu karalayacak kadar kör olanların (Hakan Ünsal, Erman Toroğlu ve müsvetteleri) ameliyat olması gerekir.

    YanıtlaSil