21 Nisan 2009 Salı

MUSTAFA DENİZLİ BIRAKACAK

Mustafa Denizli 3 büyük takımı da şampiyon yapan teknik adam olarak anılmak istiyor. Bursaspor karşısında galibiyet alıp liderlik koltuğuna otursalardı önümüzdeki haftalar onun için daha iyi olacaktı. Yakın çevresine bu sezon şampiyon olsalar bile sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakacağını söylüyor. Yıldırım Demirören'in dün yaptığı maçlarımızı Anadolu şehirlerinde oynayacağız açıklamasından sonra Mustafa hoca'nın bu duruma sıcak bakmadığını öğrendim. Şehir şehir dolaşmak istemiyor Denizli, bu seyahatlerin vereceği yorgunluğu kaldıramayacağına ve Beşiktaş'ın da bu seyahatlar yüzünden başarılı olamayacağına inanıyor. Demirören bu düşüncesinden vazgeçerse ki geçmeyecek gibi duruyor, Beşiktaş'ı şampiyon yapsa bile Mustafa hocayı büyük ihtimalle siyah beyazlıların başında görmeyeceğiz.

6 yorum:

  1. Siz sanıyor musunuz ki Yıldırım Demirören bu Haziran veya herhangi bir gün İnönü'ye kazmayı vuracak!
    Veya sanıyor musunuz ki Yıldırım Demirören'in bu söylediklerine sokaktaki çocuklar bile inanmazken Mustafa Denizli inanacak da yorum yapacak...
    Güldürmeyin Allahaşkına...

    YanıtlaSil
  2. @atrax
    Burada kesinleşmiş bir haber yok sonuçta, ama mantıklı varsayımlar söz konusu. Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın başında seneler boyunca kalması gerekmiyor ki, bırakmayı düşünmesine sebep olabilecek bir durum bu. Yıldırım Demirören ne yapar, ne eder, oradaki belirsizlik ayrı konu. Ama hepsinin gerçekleşmesi durumunda Mustafa hocanın kararı bırakmak olursa, çok şaşırtıcı bir karar olmasa gerek..

    YanıtlaSil
  3. bunda mustafa denizlinin ucak korkusu da etken olabilir mi acaba diye düsünmeden edemıyorum

    YanıtlaSil
  4. Şampiyon olursak bence her şarta Denizliyi bırakmaz , Demirören...

    YanıtlaSil
  5. Galatasaray'in lig şampiyonluğunda Derwall'in yardımcısı olduğu halde nedense sürekli olarak Galatasaray'ı şampiyon yaptı diye lanse edilmesine anlam veremiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yanal'la ilgili bir yazı bekliyoruz. Duyumlar, görüşler...

    YanıtlaSil