8 Mayıs 2009 Cuma

GALATASARAY GUDJOHNSEN TEMASI

Galatasaray'ın yeni hocası Schuster Gudjohnsen'i alıp geliyor İstanbul'a. Bir yıl daha anlaşması varmış Barcelonayla ama İzlandalı futbolcu mutsuz olduğu için kolaylık sağlanacakmış. Böyle duydum. Çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ama sözüne güvendiğim bir yöneticiyle dün akşam yemek yedik. Gazetede yazma dedi, sözüm sözdür yazmam da sayfaya ama buraya yazmadan geçmiyim. Menajeriyle ilk kez geçen yaz görüşmüşler ama İzlandalı en azından bu sezonu da Barcelonada geçirmek isteyince Baros'a yöneldiklerini söyledi kaynağım. Bu yaz transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Bu arada yaptığınız yorumlarda sallıyorsunuz bana. Benim amacım duyduklarımı yazmak, gerçekleşir gerçekleşmez bilemem. Bülent Uygun'un ağlaması ile ilgili yazdıklarıma inanmayanlar var o halde geçen haftasonu yenildikten sonra ağlayan kimdi Bülent Uygun değil mi? Futbolcu Hayrettin de çıkıp anadolu takımlarının kendilerine karşı maça asıldıklarından dert yanmadı mı?

4 yorum:

  1. Yahu ağabey, boşver sen sallayanları. Sen duyduklarını paylaşmaya devam et. Yorum yazsan amenna. Merakta bıraktın bizi. Sık sık yemek ye birileriyle, öğrenelim biz de bir şeyler. Bülent Uygun'un gözyaşları bazılarını derinden sarsıyor ve acısından arkadaşlar da ne dediklerini bilmiyorlar.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle blogunuz hayırlı olsun.

    Gudjohnsen transferi noktanında noktası olur.Nonda'nın ilk geldiği yıl içerisinde ki performansı katlar diye düşünüyorum.Burda anladığım haberde iç içe geçmiş Schuster-Gudjohnsen ilişkisi, hocanın takımı bir süredir takip ettiği yönünde.Umarım gerçekleşir.

    Birde Hayrettinin yakınmasını yazmışsınız.Bir kere tüm sezon boyunca takımlar büyüklere oynadıkları gibi oynasaydı Sivas ilk "5" giremezdi.Bıraksınlar bu demagoji hayatları...

    YanıtlaSil
  3. Barcelona'da uzun süredir oynuyor olması çok geliştirdi onu. Artık kanatlarda da oynayabilmesi çok önemli bir avantaj. İnşaallah gelir.

    YanıtlaSil
  4. While the media have been full of talk of how the 28-year-old will move to England, he has previous made it clear that he will only move to a club offering Champions League football - something Portsmouth, West Ham, Newcastle and Galatasaray cannot offer.

    Bu 2007 de yazilan, fikri degismediyse gelmiyor demektir...

    YanıtlaSil